Mihaela Rădulescu a oferit autografe la lansarea cărţii "Nişte răspunsuri"

Câteva sute de persoane au venit pentru a-i cere autografe Mihaelei Rădulescu, vedeta TV lansând, sâmbătă, "Nişte răspunsuri", cea mai nouă carte pe care o semnează.

591 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu a oferit autografe la lansarea cărţii "Nişte răspunsuri"

Câteva sute de persoane i-au cerut autografe Mihaelei Rădulescu, la lansarea celei mai recente cărţi

Fanii au aşteptat vedeta aproximativ un sfert de oră, timp în care fiecare a încercat să prindă un loc mai bun pentru a face poze cu telefonul. După ce s-au uitat la ilustraţiile semnate de Horaţiu Mălăele şi s-au întrebat la ce foloseşte brăţara din material textil din carte, fanii s-au bucurat de venirea Mihaelei Rădulescu şi au început fie să facă poze, fie să se pregătească pentru a-i lua acesteia autografe, cu volumul gata de semnătură.

Mihaela Rădulescu şi-a descris cartea ca pe "un manual de suflet", precizând şi că aceasta "e uşor de citit". Cea de-a doua carte a Mihaelei Rădulescu, "Nişte răspunsuri", a apărut la editura Polirom, în Hors Collection. Cartea "Nişte răspunsuri" îmbină texte de ficţiune beletristică şi texte personale, eseu şi publicistică.

Volumul de debut al Mihaelei Rădulescu - "Despre lucrurile simple" - a apărut tot la editura Polirom, în anul 2007. Cartea, prefaţată de Alex. Leo Şerban, conţine articole publicate în revista Elle, dar şi texte inedite în care vedeta abordează o gamă largă de aspecte sociale, oferind sfaturi şi păreri personale, pe baza propriei experienţe de viaţă. Volumul "Despre lucrurile simple" s-a vândut în circa 50.000 de exemplare.

Mihaela Rădulescu are o experienţă de peste zece ani în televiziune. Ea s-a retras din televiziune la sfârşitul lunii mai, renunţând la emisiunea "Duminica în familie", pe care o prezenta la Antena 1. Motivul invocat de Mihaela Rădulescu a fost fiul său, Ayan.

Viaţa Mihaelei Rădulescu a fost în atenţia presei în mai multe rânduri în acest an, după divorţul său de omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, aflat la ediţia a XVI-a, se desfăşoară de miercuri până duminică, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Capitală. Evenimentul, în prezent un punct de reper al pieţei de carte din România, a fost iniţiat şi este organizat anual, din 1994, de Radio România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici