Mike Tyson joacă într-un film de acţiune algerian

Fostul pugilist american Mike Tyson va juca alături de umoristul Smaïn, cântăreaţa Lorie şi o pleiadă de artişti algerieni într-un lungmetraj de acţiune ale cărui filmări au debutat duminică la Oran, potrivit unei surse din echipa de producţie.

207 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson joacă într-un film de acţiune algerian

Mike Tyson joacă într-un film de acţiune algerian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Algérie pour toujours", un film de acţiune realizat de regizorul francez Jean-Marc Minéo, prezintă detaliile unui complot organizat împotriva Algeriei din zilele noastre. Un simpatizant al OAS, o structură clandestină care vizează menţinerea Algeriei sub influenţă franceză, se stabileşte la Oran, unde creează o organizaţie mafiotă cu scopul de a cuceri ţara. Răufăcătorii trebuie să înfrunte însă un super-agent secret, specialist în arte marţiale, dispus la orice pentru a apăra Algeria şi pentru a distruge acea organizaţie.

Acest film de acţiune, care va fi lansat pe marile ecrane în 2014, este produs de Zakaria Romdane de la compania de producţie Acces V Production, cu sediul în Oran, care promite spectatorilor un lungmetraj de 130 de minute cu o acţiune antrenantă, după modelul celor americane.

Mai mulţi specialişti în arte marţiale, printre care se numără Patrice Quarteron, Hoang Nghi, Patrick Kazu Tang şi Thevada Dek, vor participa la acest film, alături de 33 de cascadori.

Fostul pugilist Mike Tyson, în vârstă de 47 de ani, este aşteptat în septembrie la Oran pentru filmări. Anul trecut, el a susţinut pe mai multe scene americane un spectacol de tipul "one-man show", intitulat "Undisputed Truth", în care a vorbit despre suişurile şi coborâşurile din cariera sa.

Mike Tyson a devenit, în 1986, la vârsta de 20 de ani cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria "grea". Ascensiunea lui fenomenală în universului boxului profesionist a fost însă însoţită de numeroase scandaluri în viaţa personală - închisoare pentru viol, dependenţă de droguri, multe bătăi şi agresiuni fizice.

Smaïn, un comic francez de origine algeriană, născut la Constantine, şi Lorie, o cântăreaţă franceză care încearcă să îşi construiască un nume şi în cinematografie, după ce a jucat deja în câteva filme de televiziune, figurează la rândul lor în distribuţia filmului "Algérie pour toujours".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici