Miley Cyrus a lansat piesa Midnight Sky la despărţirea de Cody Simpson

  • Miley Cyrus te surprinde cu piesa ,,Midnight Sky” care promite să devină hit.
  • Artista şi-a regizat videoclipul noii piese.
  • Fanii divei spun că: ,,Miley Cyrus este Madonna noii generaţii.”
236 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus a lansat piesa Midnight Sky la despărţirea de Cody Simpson

Profimedia

Miley Cyrus şi-a pregătit fanii de câteva zile cu teaser-uri din noua ei piesă pe care le-a postat pe Instagram. ,,Midnight Sky” este noul single lansat în această dimineaţă, o combinaţie între disco, pop şi rock. 

În ipostaze  sexy, Miley cântă: ”M-am născut să conduc, nu aparţin nimănui şi nu am nevoie să fiu iubită de tine”. Piesa a fost lansată exact când presa tabloidă a început să scrie că Miley şi iubitul ei Cody Simpson s-au despărţit, după un an de relaţie.
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici