Miley Cyrus, mai căutată decât Lady Gaga şi Megan Fox pe Yahoo

Cântăreaţa Miley Cyrus ocupă locul trei într-un clasament al celor mai căutate subiecte pe motorul online Yahoo!, în 2010, devansând vedete precum Lady Gaga, Megan Fox şi Justin Bieber. Pe primele poziţii ale clasamentului se află scurgerea de petrol din Golful Mexic şi Cupa Mondială la fotbal.

139 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus, mai căutată decât Lady Gaga şi Megan Fox pe Yahoo

Miley Cyrus (Foto), mai căutată decât Lady Gaga şi Megan Fox pe Yahoo! în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În topul primelor zece cei mai căutaţi termeni introduşi pe motorul de căutare Yahoo! în 2010 s-au mai numărat Kim Kardashian, Lady Gaga, iPhone, Megan Fox, Justin Bieber, American Idol şi Britney Spears.

Recent, cântăreaţa Miley Cyrus, în vârsă de numai 17 ani, a avut un show incendiar la premiile MTV Europe Music Awards 2010, fiind practic îmbrăcată doar în lenjerie.

Miley Cyrus, protagonista serialului "Hannah Montana" şi fiică a cântăreţului country Billy Ray Cyrus, s-a lansat în film şi muzică, după apariţia în acest serial. Serialul pentru adolescenţi "Hannah Montana" spune povestea unei tinere de liceu care duce o viaţă secretă ca star pop. Serialul, difuzat din anul 2006, are şi o versiune pentru marile ecrane, care a avut record de încasări în Statele Unite anul trecut.

În fiecare an, marile motoare de căutare Yahoo! şi Google prezintă o listă a celor mai populari termeni introduşi pentru căutare de internauţii din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici