Momentul TERIFIANT în care un drum s-a PRĂBUŞIT în China. Camerele de supraveghere au surprins totul | VIDEO

O porţiune de 50 de metri de drum s-a prăbuşit duminică în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relatează BBC.

3622 afișări
Imaginea articolului Momentul TERIFIANT în care un drum s-a PRĂBUŞIT în China. Camerele de supraveghere au surprins totul | VIDEO

Momentul TERIFIAN în care un drum s-a PRĂBUŞIT în China. Camerele de supraveghere au surprins totul | VIDEO

Camerele de supraveghere video din zonă au redat momentul în care secţiunea din drum s-a prăbuşit, aproape de intrarea într-o parcare subterană a unui imobil din zonă.

Nicio persoană nu a fost rănită, conform publicaţiilor chineze, citate de Euronews. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate, dar s-au întors la locuinţele lor după ce autorităţile au decis că nu există alte pericole.

Autorităţile cercetează zona şi încearcă să afle cauza prăbuşirii porţiunii de drum. Una dintre cauze ar putea fi ploaia torenţială din ultimele zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici