Monument dedicat trupei Beatles la Hamburg

Un monument care îi va reprezenta pe membrii trupei Beatles va fi ridicat în oraşul german Hamburg, unde aceştia s-au lansat pe scena muzicală internaţională, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Monument dedicat trupei Beatles la Hamburg

Monument dedicat trupei Beatles la Hamburg

Postul de radio Oldie 95 a informat că monumentul, care va costa 310.000 de lire sterline, va fi construit începând de anul acesta.

Structura din metal îi va reprezenta pe John Lennon, George Harrison, Ringo Starr, Paul McCartney şi un alt membru fondator al trupei, Stuart Sutcliffe, care a murit la Hamburg în 1962.

Monumentul va fi ridicat în apropiere de cluburile unde aceştia au cântat la începutul carierei lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici