Musk respectă rezultatele sondajului iniţiat de el. Miliardarul promite că va demisiona din funcţia de CEO al Twitter

Miliardarul Elon Musk a declarat marţi că se va retrage din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsi un înlocuitor, dar va continua să conducă unele divizii cheie ale platformei de socializare.

650 afișări
Imaginea articolului Musk respectă rezultatele sondajului iniţiat de el. Miliardarul promite că va demisiona din funcţia de CEO al Twitter

"Voi demisiona din funcţia de CEO imediat ce voi găsi pe cineva suficient de nebun să accepte postul! După aceea, voi conduce doar echipele de software şi servere", a scris Musk pe Twitter, citat de agenţia Reuters.

Preluarea de către Musk a Twitter, în octombrie, în valoare de 44 de miliarde de dolari, a fost marcată de haos şi controverse, unii investitori întrebându-se dacă nu cumva este prea distras pentru a conduce în mod corespunzător şi producătorul său de autovehicule electrice Tesla, în care este implicat personal în producţie şi inginerie.

Este pentru prima dată când Musk a menţionat că se retrage de la şefia platformei de socializare, după ce utilizatorii Twitter au votat pentru ca el să demisioneze în cadrul unui sondaj, pe care miliardarul l-a lansat duminică seara.

În cadrul sondajului, 57,5% din aproximativ 17,5 milioane de persoane au votat "da". Musk declarase duminică că va respecta rezultatele. El nu a oferit un termen pentru momentul în care va demisiona şi nu a fost numit niciun succesor.

Musk însuşi a declarat că are prea multe pe cap şi că va căuta un CEO pentru Twitter. El a declarat însă duminică că nu există niciun succesor şi că "nimeni nu vrea postul care să poată ţine Twitter în viaţă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici