Mutu a avut o relaţie cu amanta lui John Terry!

Publicaţia italiană La Repubblica scrie, miercuri, că românul Adrian Mutu a avut, în perioada în care evolua la Chelsea, o legătură cu Vanessa Perroncel, model francez, fostă logodnică a lui Wayne Bridge şi fostă amantă a lui John Terry.

172 afișări
Imaginea articolului Mutu a avut o relaţie cu amanta lui John Terry!

Vanessa Perroncel (Imagine: www.football.co.uk)

"Nu doar căpitanul naţionalei engleze John Terry, ci şi alţi trei jucători de la Chelsea - Adrian Mutu, Eidur Gudjohnsen şi un al treilea - al cărui nume nu a fost dat - au avut o relaţie cu Vanessa Perroncel", scrie La Repubblica.

Cotidianul italian citează publicaţia engleză The Sun, care notează că fundaşul Wayne Bridge (Manchester City) ştia că nu este unic pentru că Vanessa avea o "pasiune pentru fotbalişti şi spera să devină o WAG ("wife and girlfriend" - nume dat iubitelor de fotbalişti)".

Presa engleză a dezvăluit, la sfârşitul săptămânii trecute, că John Terry a lăsat-o însărcinată pe iubita coechipierului său de la naţionala Angliei, Wayne Bridge, şi a făcut aranjamentele necesare pentru ca tânăra să facă o întrerupere de sarcină, în toamna anului trecut. Esta vorba de Vanessa Perroncel (28 de ani), un model din Franţa, care era cea mai bună prietenă a soţiei lui Terry, Toni.

Presa britanică notează că dezvăluirile privind relaţia extraconjugală a lui John Terry ar putea duce la pierderea de către fotbalist a banderolei de căpitan al naţionalei Angliei. The Sun menţionează că jucătorul se va întâlni până la sfârşitul săptămânii cu selecţionerul Angliei, Fabio Capello, pentru a discuta acest aspect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici