Muzeul Luvru se redeschide după 16 săptămâni cu lacătul pus. Mona Lisa poate fi admirată doar cu programare

  • Cum vizitezi Luvrul după 16 săptămâni în care muzeul a fost închis
  • Mona Lisa primeşte vizitatori după 16 săptămâni de izolare
  • Celebrul tablou cunoscut este printre atracţiile Luvrului la redeschidere
223 afișări

Grăbeşte-te să îţi faci programare la Luvru. Începând de luni, Mona Lisa primeşte vizitatori după 16 săptămâni de izolare. Celebrul tablou cunoscut şi sub numele de Gioconda este una dintre atracţiile prezentate publicului după redeschiderea muzeului din inima Parisului.

Tabloul lui Leonardo da Vinci poate fi văzut deocamdată doar pe bază de programare prealabilă. 

Doar 70% dintre sălile instituţiei muzeale sunt disponibile. Înaintea măsurilor luate împotriva epidemiei muzeul primea 50.000 de vizitatori pe zi. 

În primele zile de după redeschidere, reprezentanţii muzeului anunţă că se aşteaptă să fie vizitaţi de aproximativ 7.000 de persoane. 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici