Nepoata de patru ani a lui Donald Trump face senzaţie cu o poezie recitată în limba chineză - VIDEO

Nepoata lui Donald Trump a câştigat simpatia Internetului după ce pe o reţea de socializare a apărut un filmuleţ cu micuţa recitând o poezie în limba chineză.

3980 afișări
Imaginea articolului Nepoata de patru ani a lui Donald Trump face senzaţie cu o poezie recitată în limba chineză - VIDEO

Nepoata de patru ani a lui Trump, face senzaţie cu o poezie recitată în limba chineză

Arabella Kushner, fiica Ivankăi Trump şi nepoata noului preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, este, la vârsta de patru ani, o vorbitoare de limba mandarină. Fetiţa a fost înregistrată de mama sa recitând o poezie în limba mandarină, relatează CNN.

Înregistrarea a fost pusă apoi pe Instagram cu următorul status: „Arabella a vrut o petrecere înainte de culcare #ChineseNewYear duminică seara“ şi a  fost vizualizată de aproape 260.000 de utilizatori.

Nu este prima întâlnire a Arrabelei cu mandarina. Ivanka Trump  a declarat într-un interviu că fiica ei a învăţat mandarina de la una din bonele ei, o chinezoaică. Ivanka a spus că şi ea a învăţat mandarina şi că „putea numi aproape orice animal de la zoo“.

Unii au văzut în aceste filmuleţe un indiciu în privinţa atitudinii vitorului preşedinte faţă de China. În timpul campaniei electorale, Trump a fost foarte critic faţă de China şi politica economică a acesteia.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici