Noapte „memorabilă” pentru un bărbat cazat la un hotel de lux: A nimerit în mijlocul unei petreceri pentru swingeri - VIDEO

Un bărbat, tatăl a patru copii, a trecut prin clipe de neuitat, dar nu într-un sens bun în noaptea de Revelion. Client al unui Hilton din California, acesta a nimerit în mijlocul unei petreceri pentru swingeri.

14442 afișări
Imaginea articolului Noapte „memorabilă” pentru un bărbat cazat la un hotel de lux: A nimerit în mijlocul unei petreceri pentru swingeri - VIDEO

Bărbatul a spus că în momentul în care a făcut rezervarea pentru cazare nu a fost anunţat că în hotel va avea loc o orgie la care au participat aproape 1.000 de persoane. Aceasta a mai adăugat că dacă ar fi ştiut de petrecere, nu ar mai fi rezervat camera, relatează ABC 7 News.

Orgia a fost organizată de grupul de swingeri Allures, care a anunţat că petrecerea sexuală a fost cea mai mare de acest fel din California.

Acesta a mărturisit că nu are nicio problemă cu ce fac adulţii, dar susţine că managerii hotelului ar fi trebuit să le aducă la cunoştinţă şi celorlaţi clienţi de ce urma să se întâmple în clădire.

„Oamenii care cheltuiesc bani frumoşi pentru a se caza la Hilton ar trebui să ştie ce se întâmplă acolo, mai ales dacă au familii. Era o cadă cu hidromasaj în care se petreceau tot felul de lucruri", a declarat acesta.

Sunt în punctul în care nu vreau să-mi mai aduc familia în acel mediu. Cred că este complet greşit ca Hilton să găzduiască aşa ceva", a mai punctat tatăl.

Bărbatul susţine că reprezentanţii hotelului au refuzat să-i dea banii înapoi.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici