Noaptea Internaţională a Liliecilor, sărbătorită la Muzeul Antipa din Bucureşti

Noaptea Internaţională a Liliecilor, un eveniment educaţional realizat în peste 30 de ţări începând cu anul 1997, este marcată în Bucureşti de Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", printr-un eveniment organizat sâmbătă, de Asociaţia Wilderness Research and Conservation.

576 afișări
Imaginea articolului Noaptea Internaţională a Liliecilor, sărbătorită la Muzeul Antipa din Bucureşti

Noaptea Internaţională a Liliecilor, sărbătorită la Muzeul Antipa din Bucureşti

Sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Sala Multimedia de la parterul muzeului, publicul poate afla curiozităţi legate de biologia liliecilor, despre modul în care comunică aceştia cu ajutorul ecolocaţiei, cum se hrănesc, cum se reproduc şi cum hibernează. De asemenea, publicul poate vedea animale naturalizate într-un adăpost artificial, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

După această prezentare şi o scurtă pauză, organizatorii invită publicul în curtea muzeului, unde vor începe căutarea liliecilor cu ajutorul detectorului de ultrasunete şi al unor lumini puternice. Curtea muzeului este un loc preferat de lilieci, deoarece este plină de arbori bătrâni şi căsuţe speciale în care aceştia îşi găsesc adăpost de zeci de ani.

Intrarea este liberă, iar înscrierea se poate face prin formularul de rezervare https://antipa.ro/rezervari/.

Taguri:
lilieci,
antipa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici