Noroc incredibil: A câştigat la loto 4 milioane de dolari pentru A DOUA OARĂ, folosind moneda norocoasă a tatălui. Ce va face cu banii

  • Majoritatea jucătorilor la loto aşteaptă ani de zile, cu spranţa de a câştiga măcar o singură dată o sumă oarecare
  • Un bărbat din Michigan, SUA, este dovada vie că norocul te poate „lovi” de mai multe ori în viaţă
  • Acesta a câştigat de două ori la loto, îmbogăţindu-se de fiecare dată cu 4 milioane de dolari
32662 afișări
Imaginea articolului Noroc incredibil: A câştigat la loto 4 milioane de dolari pentru A DOUA OARĂ, folosind moneda norocoasă a tatălui. Ce va face cu banii

Sursa FOTO: Profimedia

„Nimeni nu se aşteaptă să câştige milioane o singură dată, cine ar fi crezut că e posibil de două ori” a spus pentru CNN Mark Clark, bărbatul norocos din Michigan. „Găsesc cu greu cuvinte pentru a descrie ce simt acum."

Clark are 50 de ani, iar norocul i-a surâs pentru prima dată cu trei ani în urmă. Pe când livra combustibil la o benzinărie din Hudson, a cumpărat un bilet de loterie instant şi a răzuit codul de bare. Pe bilet scria că trebuie să meargă la casier, ceea ce a şi făcut. „M-a privit şocat şi mi-a spus: Mark, ai câştigat 4 milioane de dolari!"

Luna aceasta, norocul i-a ieşit iar în cale

Clark a cumpărat un alt bilet loto instant. Surprinzător, a câştigat iar suma de 4 milioane de dolari.

„Am răzuit biletul în magazin, cu o monedă pe care tatăl mi-a dăruit-o acum 10 ani”, a povestit el. „A plecat dintre noi anul trecut, răpus de o boală lungă, şi este incredibil cum tocmai moneda sa norocoasă m-a ajutat să câştig.”

Bărbatul susţine că banii nu îl vor schimba şi că va reveni la viaţa sa obişnuită, de pensionar pasionat de pescuit. „Eu şi tata obişnuiam să pescuim împreună. Avem amintiri minunate, iar asta mă va ajuta să păstrez tradiţia şi să mă bucur de timpul petrecut cu familia."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici