O carte „Harry Potter”, cumpărată cu 50 de pence, a fost vândută pentru o sumă impresionantă

  • Cumpărată de la un magazin caritabil pentru suma infimă de 50 de pence şi vândută pentru 15.500 de lire sterline
  • Preţul iniţial era 3.000 de lire, dar colecţionarii sunt dispuşi să plătească sume grele pentru ea, bătălia la licitaţie fiind una acerbă.
871 afișări
Imaginea articolului O carte „Harry Potter”, cumpărată cu 50 de pence, a fost vândută pentru o sumă impresionantă

FOTO Hanson

Deşi veche, mâzgălită, cartea „Harry Potter” s-a vândut pentru o sumă impresionantă. Şi asta pentru că face parte din prima ediţie „Harry Potter şi piatra filozofală”, formată doar din 500 de volume, lansată în 1997, conform BBC.
 
Cartea este „fermecătoare”, conform casei de licitaţii, fiind plină de desene de copii.
 
Unde a fost găsită? În câteva cutii prăfuite într-un magazin caritabil din Manchester. Acum, aceasta va merge la un colecţionar american înfocat. Iar mulţumit este şi vânzătorul, care se declară „uimit” de preţul final oferit pentru carte. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici