O lucrare realizată pe un zid din Paris ascunde un premiu de 1.000 de dolari în bitcoin

O lucrare de tip graffiti realizată pe un zid din Paris ascunde un premiu de 1.000 de dolari în monedă electronică (bitcoin), anunţă artistul francez Pascal Boyart, cunoscut sub semnătura "PBOY" cu care îşi marchează imaginile realizate, notează platforma artnet.com.

389 afișări
Imaginea articolului O lucrare realizată pe un zid din Paris ascunde un premiu de 1.000 de dolari în bitcoin

O lucrare realizată pe un zid din Paris ascunde un premiu de 1.000 de dolari în bitcoin

Boyart a realizat o variantă contemporană a capodoperei lui Eugène Delacroix "Libertatea conducând poporul", revoluţionarii care se ridicau împotriva regelui Carol al X-lea în 1830 fiind prezentaţi de data aceasta ca protestatari cu veste galbene, asemenea celor care au încheiat anul 2018 pe străzi împotriva reformelor economice propuse de preşedintele francez Emmanuel Macron.

Artistul a publicat online şi o variantă la rezoluţie mare a imaginii pe care a realizat-o la Paris, pentru a-i ajuta pe cei care vor să încerce să găsească premiul, dar susţine că în acest mod se poate rezolva doar o parte a misterului şi că pentru indiciile finale va fi nevoie să fie analizată lucrarea de pe stradă.

Premiul în valoare de 1.000 de dolari în bitcoini este rezultatul unei sponsorizări, dar valoarea acestuia poate creşte, publicul fiind invitat să doneze în continuare la o adresă deschisă special pentru acest demers. În monedă electronică, cei 1.000 de dolari valorează un sfert de bitcoin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici