O posibilă purtătoare a virusului din China a ajuns în Franţa. Cum a trişat femeia la controlul din aeroport

Ambasada Chinei din Paris a depistat o femeie din Wuhan, posibilă purtătoare a noului tip de coronavirus, care ar fi consumat medicamente pentru a trece controalele de sănătate ale aeroportului, a relatat BBC.

3816 afișări
Imaginea articolului O posibilă purtătoare a virusului din China a ajuns în Franţa. Cum a trişat femeia la controlul din aeroport
Femeia a povestit pe o reţea de socializare că suferise de febră înainte să plece în Franţa, dar a reuşit să atenueze simptomele cu ajutorul medicamentelor. Ulterior, ea a postat pe aceeaşi platformă online imagini dintr-un restaurant cu o stea Michelin din Lyon, arată BBC.
 
„În sfârşit pot să mănânc bine, mă simt hămesită de două zile”, a povestit ea. „Înainte să plec, tuşeam şi aveam febră moderată. M-am speriat şi m-am repezit la medicamente. Din fericire, temperatura a scăzut şi nu am avut probleme la ieşirea din ţară."
 
Postarea ei a devenit virală curând, iar femeia a atras criticile utilizatorilor de pe platforma de socializare.
 
Ambasada Chinei din Paris a declarat că femeia a fost contactată ​​miercuri seară, după ce s-au făcut numeroase sesizări în legătură cu cazul respectiv. Joi, într-o nouă declaraţie,oficialii au informat că temperatura femeii este sub control şi că aceasta nu manifestă simptome suspecte.
 
Femeia a părăsit oraşul Wuhan înainte ca zborurile să fie suspendate, dar într-un moment în care măsura scanării termice în aeroport era deja în vigoare. Începând de joi, transportul public din Wuhan a fost oprit, iar localnicilor li s-a transmis să nu părăsească oraşul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici