O şoferiţă se răfuieşte cu pompele din benzinării: Sunt „sexiste” | FOTO

Melanie Morgan, în vârstă de 31 de ani, a făcut câteva poze în timp ce se lupta cu o pompă la benzinărie, potrivit dailymail.co.uk. Ea susţine că pompele sunt „sexiste”, deoarece sunt proiectate special pentru bărbaţi, nu şi pentru femei care au mâinile mai mici.

1911 afișări
Imaginea articolului O şoferiţă se răfuieşte cu pompele din benzinării: Sunt „sexiste” | FOTO

O şoferiţă acuză că pompele din benzinării sunt „sexiste” pentru că mânerul lor îi răneşte mâinile

Această are în plan să îşi cumpere o maşină electrică, casă nu mai fi nevoită să facă plinul maşinii.

Ea acuză că staţiile de benzină sunt sexiste pentru că pompele de alimentare au un design făcut special pentru bărbaţi, iar mânerele îi rănesc mâinile micuţe şi trebuie să îşi lase iubitul să facă plinul maşinii.

Pentru a-şi susţine punctul de vedere în faţă partenerului, Jared Griffiths, ea şi-a făcut fotografii în timp ce încerca să alimenteze maşina lor, un Ford Turneo Independence, care a fost un efort pentru mâinile ei mititele.

Profesoara de 31 de ani din sud-estul Londrei a acuzat benzinăriile de „sexism zilnic”, prin mesajele postate social media în care povestea experienţa ei atunci când a fost nevoită să facă plinul maşinii sale.

A devenit o problemă atât de mare pentru Melanie, care este mamă a doi copii, încât are de gând ca în viitorul apropiat să îşi cumpere o maşină electrică, ca să evite alimentarea la benzinării.

Melanie a spus: Am mâinile destul de mici. Sunt scundă. Am un 1.61 metri înălţime, sunt mică în ansamblu însă cred că nu sunt mulţi bărbaţi de aceeaşi înălţime cu mine sau aceeaşi dimensiune a mâinilor can mine. Îmi amintesc că atunci când eram mai tânără mâ gândeam «oh, este o acţiune dificilă», însă este şi un lucru nou pe care îl faci”.

„Acum ca adult, când trebuie să alimentez maşină în mod regulat, mi-am dat seama că nu mulţi oameni găsesc această acţiune dureroasă. Nu cred că majoritatea oamenilor trebuie să se gândească că acest lucru nu funcţionează. Nimeni nu se va plânge de asta, iar cei care proiectează aceste pompe presupun că sunt bărbaţi”, a mai explicat femeia.

Ea a adăugat că, din luna octombrie a anului trecut, iubitul ei a început să facă plinul maşinii.

Melanie consideră că alimentarea, o dată pe săptămână, a rezervorului mai mic al maşinii ei Smart este mai uşoară decât cea a unui autoturism diesel mare, care necesită o realimentare mai rară.

„Cred că facem plinul maşinii diesel o dată la trei săptămâni, însă eu nu mai fac asta, îl las pe iubitul meu”, a conchis Melanie.

Foto Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici