O stradă din Manchester a primit numele Sir Alex Ferguson

O stradă din Manchester a fost redenumită, luni, Sir Alex Ferguson, după numele managerului scoţian care a condus timp de 26 de ani cea mai titrată echipă de fotbal a oraşului.

169 afișări
Imaginea articolului O stradă din Manchester a primit numele Sir Alex Ferguson

O stradă din Manchester a primit numele Sir Alex Ferguson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un privilegiu şi o onoare pentru mine să existe o stradă cu numele meu. Nu te aştepţi să ţi se întâmple aşa ceva în timpil vieţii. Le mulţumesc tuturor, prietenilor, familiei şi soţiei mele. De altfel, ea a ales toate echipele câştigătoare", a declarat Alex Ferguson, 71 de ani, prezent la ceremonia de dezvelire a plăcii cu noul nume al străzii Waters Reach, aflată în apropierea stadionului Old Trafford, informează BBC.

Cu Ferguson la conducere, Manchester United a câştigat 13 ediţii ale campionatului Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici