"OBLIGAT" să îi scrie lui Moş Crăciun. Cea mai BIZARĂ scrisoare trimisă de un copil | FOTO

Un băieţel din Statele Unite a decis să îi mărturisească lui Moş Crăciun că n-avea chef să îi scrie, dar a fost "obligat", aşa că s-a conformat.

1357 afișări
Imaginea articolului "OBLIGAT" să îi scrie lui Moş Crăciun. Cea mai BIZARĂ scrisoare trimisă de un copil | FOTO

"OBLIGAT" să îi scrie lui Moş Crăciun. Cea mai BIZARĂ scrisoare trimisă de un copil | FOTO

Micuţul de 6 ani a primit ca temă de la învăţătoarea să scrie, la fel ca toţi copiii, o scrisoare pentru Moş. Când mama băiatului a citit ce a scris fiul său s-a amuzat atât de copios, încât a decis că merită să fie cunoscută şi de alţii.

Drept urmare ea a publicat scrisoarea pe reţelele de socializare, dar a ţinut să atragă atenţia că "problemele"  la care se referă copilul său sunt legate de fătiorul mai mic al acestuia care îl cam necăjeşte. 

 

 

"Dragă Moş Crăciun, îţi scriu doar pentru că am fost obligat la şcoală. Ştiu că lista ta de copii obraznici este goală, la fel şi cea a copiilor ascultători. De fapt, goală este toată viaţa ta. Nici nu ştii câte probleme am avut în viaţa mea. La revedere.

PS: Nu îţi spun numele meu".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici