OSCAR 2012. Filmul "Artistul” ajunge în cinematografele din România. Avertisment în mall: „Stimaţi clienţi, vă informăm că este un film MUT şi ALB-NEGRU”

"Artistul", comedia mută regizată de Michel Hazanavicius care a obţinut 10 nominalizări la Oscar, ajunge pe 24 februarie în cinematografele din România. La casele de bilete de la Cinema City din mallul Sun Plaza, spectatorul este avertizat din start: "Stimaţi clienţi, vă aducem la cunoştinţă faptul că filmul 'Artistul' este un film MUT şi ALB-NEGRU!!! Vă mulţumim".

490 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2012. Filmul "Artistul” ajunge în cinematografele din România. Avertisment în mall: „Stimaţi clienţi, vă informăm că este un film MUT şi ALB-NEGRU”

OSCAR 2012. Filmul "Artistul” ajunge în cinematografele din România. Avertisment în mall: „Stimaţi clienţi, vă informăm că este un film MUT şi ALB-NEGRU”

"Nu vrem să minţim pe nimeni, nu vrem să aducem în cinematograf pe cineva care nu ar gusta acest film. Însă am scris pe afiş că este vorba despre un film mut şi pentru a-i face curioşi pe spectatori, pentru a le arăta ceea ce are filmul special. Suntem mândri că l-am adus, cred că are mari şanse la Oscar", a declarat pentru gândul Oana Florea, reprezentantul Forum Film, distribuitorul filmului în România.

Reprezentanţii City Mall spun că rolul avertismentului de la casa de bilete este acela de a preveni eventualele dezamăgiri. "Afişul este pentru ca spectatorii care îşi doresc altceva să nu fie dezamăgiţi, chiar dacă este un film nominalizat la Oscar. Vom avea însă luni seara o vizionare de presă şi vom vedea dacă vom mai păstra respectivul bilet", spune Alexandra Vasilescu, reprezentant City Mall.

Pe Movieblog, blogul care a publicat fotografia cu afişul lipit la casele de bilete, avertismentul este comentat astfel: "Un film care vrea să păcalească spectatorii îşi face loc în cinematografele noastre. E înşelător, alb-negru şi mut. Cu majuscule şi trei semne de exclamare. Be afraid, be very afraid!".

Citeşte mai multe despre filmul "The Artist" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici