Ozana Barabancea Band va participa la Festivalului European de Jazz de la Izmir

Ozana Barabancea Band va urca, în data de 10 martie, de la ora 20.30, pe scena unuia dintre cele mai importante festivaluri de jazz din lume, membru al Europe Jazz Network, Festivalul European de Jazz de la Izmir.

270 afișări
Imaginea articolului Ozana Barabancea Band va participa la Festivalului European de Jazz de la Izmir

Ozana Barabancea Band va participa la Festivalului European de Jazz de la Izmir

Trupa românească este formată din Ozana Barabancea – voce, Sorin Zlat – pian, Virgil Popescu – chitară bas şi Claudiu Purcărin – tobe.

Trupa Ozana Barabancea Band este formată muzicieni profesionişti, de şcoală clasică, dar pasionaţi de jazz. Se cunosc de peste 10 ani şi au mai cântat în formula aceasta nu doar în concerte de club, ci şi la diverse festivaluri naţionale şi internaţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici