PARIURI pe numele viitorului copil al prinţului Harry. Varianta cea mai vehiculată aduce un omagiu deosebit unui membru al familiei

Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al prinţului Harry al Marii Britanii şi al ducesei Meghan de Sussex, iar podiumul este completat de Victoria şi Alice, potrivit The Independent.

1625 afișări
Imaginea articolului PARIURI pe numele viitorului copil al prinţului Harry. Varianta cea mai vehiculată aduce un omagiu deosebit unui membru al familiei

PARIURI pe numele viitorului copil al prinţului Harry. Varianta cea mai vehiculată ar aduce un omagiu deosebit unui membru al familiei regale

Speculaţiile privind sexul şi numele viitorului bebeluş au apărut încă de când reprezentanţii palatului Kensington, reşedinţa ducilor de Sussex, au anunţat că Meghan este însărcinată.

Potrivit Oddschecker - un site care monitorizează pariurile plasate la mai multe case de profil -, cei mai mulţi sunt de părere că ducesa Meghan va naşte o fetiţă, opt dintre cele zece nume cele mai vehiculate fiind feminine.

Pe locul întâi în top, cu o cotă de 12-1, se află numele Diana, care ar fi un tribut adus de prinţul Harry regretatei sale mame, Diana, prinţesă de Wales, decedată în august 1997, într-un accident de maşină.

Bebeluşul va avea astfel şi un nume comun cu prinţesa Charlotte, verişoara sa, fiica prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge. Numele complet al prinţesei, născută pe 2 mai 2015, este Charlotte Elizabeth Diana.

Podiumul este completat de numele Victoria - în onoarea stră-stră-străbunicii lui Harry, regina Victoria - şi de Alice - numele străbunicii prinţului, prinţesa Alice de Battenberg.

Următoarele nume din top sunt masculine, Arthur şi James, ambele cu o cotă de 16-1.

Arthur a fost folosit frecvent de familia regală, fiind şi unul dintre numele prinţului William şi ale fiului cel mic al acestuia, prinţul Louis. James este numele fiului conţilor de Wessex, al 11-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Topul este completat de două nume pe care le poartă şi regina Marii Britanii - Elizabeth şi Alexandra -, de Sofia - un nume mai puţin comun pentru membrii familiei regale, dar aflat pe locul al 15-lea în clasamentul celor mai populare în SUA în 2017 -, Grace, cu o cotă de 25-1, şi Mary, cu o cotă de 30-1.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Aflată la un eveniment oficial, la începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie.

Săptămâna trecută, ducesa a intrat oficial în concediu prenatal.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici