Peste 5,7 milioane de euro donaţi în timpul unui maraton de gaming organizat în scopuri caritabile

  • ZEvent, un maraton de gaming din Franţa, a strâns 5.7 milioane de euro
  • Banii strânşi de gameri vor fi donaţi către organizaţia Amnesty International
  • Maratonul a început vineri după-amiază şi s-a încheiat luni dimineaţă
114 afișări
Imaginea articolului Peste 5,7 milioane de euro donaţi în timpul unui maraton de gaming organizat în scopuri caritabile

Peste 5,7 milioane de euro donaţi în timpul unui maraton de gaming organizat în scopuri caritabile

Gamerii ştiu să se distreze şi să strângă banii în scopuri caritabile. Asta s-a întâmplat la Zevent, un maraton de gaming care a avut loc în Franţa.

55 de ore s-au jucat încontinuu gamerii. Au avut loc 54 de transmisiuni live în total, iar cei 2,5 milioane de utilizatori unici au donat încontinuu.

Totul a început vineri şi s-a încheiat abia luni dimineaţă. La final, suma de 5.7 milioane de euro a fost strânsă de gameri. Banii vor fi trimişi către organizaţia pentru drepturile omului, Amnesty International.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici