PETRU BUIUCA, câştigătorul de la MasterChef, PRIMUL INTERVIU după concurs

Miercuri noapte, românii au aflat cine este câştigătorul primului titlu de MasterChef - Petru Buiuca. Primul sezon al show-ului culinar de talente s-a încheiat oficial odată cu difuzarea de către Pro TV a finalei şi cu acordarea cecului de 50.000 de euro constănţeanului de 23 de ani, stabilit în Bucureşti, care lucrează ca office manager într-un birou de arhitectură

4678 afișări
Imaginea articolului PETRU BUIUCA, câştigătorul de la MasterChef, PRIMUL INTERVIU după concurs

Petru Buiuca

La câteva minute după ce postul de televiziune a difuzat filmarea ultimei faze a competiţiei, MasterChef-ul României, Petru Buiuca a vorbit în exclusivitate pentru gândul despre temerile sale, despre finaliştii cu care a concurat, dar şi despre candidatul la titlu pe care l-ar fi văzut în finală. "M-am temut că nu va fi strigat numele meu. Eu sunt foarte pragmatic, Până nu aud sau nu văd, nu prea îmi fac speranţe", a declarat acesta pentru gândul.

De cine i-a fost frică câştigătorului premiului de 50.000 de euro

A ajuns în finală adus de talent, dar recunoaşte că a mai avut şi câteva atuuri, spre deosebire de contracandidaţii săi la titlu. Dacă Bogdan, Alexandru şi Mimi au avut "dăruinţă, profesionalism, caracter şi dragoste pentru mâncare - totul în doze un pic mai mari faţă de ceilalţi", el a avut şi altceva. "Atuurile mele au fost simple: atitudinea în faţa şi în spatele camerelor, disponibilitatea mea de a face sacrificii, modul în care gătesc, modul în care reacţionez în diferite situaţii. Şi ei sunt buni, chiar foarte buni, dar cred că am avut un pic în plus faţă de ei", spune Buiuca pentru gândul.

Mărturiseşte că dintre toţi finaliştii cel mai mult s-a temut de ultimii trei, împotriva cărora a şi concurat - Mariana Nicolae (Mimi), Alexandru Petricean (zis şi D'Artagnan) şi Bogdan Alexandrescu. "Ei erau cei mai buni, de asta au şi ajuns acolo", afirmă cel care, oficial, de astăzi este MasterChef.

Pe cine ar fi văzut Buiuca în finală

Pe Mimi, Alexandru şi Bogdan îi consideră o alegere inspirată pentru a ajunge în finală, dar recunoaşte că ar mai fi fost loc acolo pentru un concurent. "Sunt subiectiv", îşi explică Petru Buiuca alegerea.

"Algerea finală? Cea mai bună. Poate aş fi înlocuit oricare alt concurent cu Teacher. Ce sa fac?! Sunt subiectiv", spune acesta referindu-se la Alexandru Cîrţu, profesorul de la o şcoală particulară din Bucureşti, concurent şi el la MasterChef. De aici şi porecla acestuia, de "Teacher".

De altfel, acesta l-a şi susţinut deschis pe Petru în probele finale, spre deosebire de foştii concurenţi care au recunoscut, inclusiv la interviuri, că nu prea l-au avut la suflet pe Buiuca. "E o scârbă de om", l-a catalogat Gabriel Godeanu, în timp ce Andreea Moldovan a recunoscut că-l urăşte pe Buiuca.

De altfel, cei mai mulţi dintre ei l-au dat câştigător pe D'Artagnan sau pe Mimi şi au considerat eliminarea lui Alex Petricean nemeritată.

Citeşte continuarea interviului cu Petru Buiuca pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici