Portavion rusesc transformat în hotel plutitor de lux

O companie chineză a transformat un vechi portavion rusesc într-un hotel plutitor de lux, acesta fiind ancorat în portul Tianjin.

664 afișări
Imaginea articolului Portavion rusesc transformat în hotel plutitor de lux

O companie chineză transformă un portavion rusesc în hotel plutitor de lux (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Navă-amiral a Marinei sovietice şi apoi ruse, în folosinţă pentru aproape 20 de ani, portavionul "Kiev" a fost transformat într-o destinaţie turistică, fiind folosit acum pentru întâlniri de afaceri retrase, escapade intime sau simplă relaxare, relatează Daily Mail în ediţia electronică de marţi.

Înainte să fie vândută unei companii chineze, această navă putea avea peste o mie de membri ai echipajului şi putea fi echipată cu zeci de rachete, inclusiv nucleare.

Nava "Kiev" este folosită ca hotel plutitor de lux după ce compania chineză a investit mai multe milioane de dolari pentru a o transforma, acum fiind dotată cu apartamente luxoase şi bucătărie occidentală.

Portavionul este ancorat permanent în portul Tianjin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici