PREMIERE pe marile ecrane, cu aventură şi suspans în variantă romantică şi animaţie | VIDEO

Drama şi umorul sunt cele două direcţii pe care şi le împart pelicula romantică şi animaţia care au premiera pe marile ecrane româneşti în ultimul weekend de iulie.

459 afișări
Imaginea articolului PREMIERE pe marile ecrane, cu aventură şi suspans în variantă romantică şi animaţie | VIDEO

PREMIERE pe marile ecrane, cu aventură şi suspans în variantă romantică şi animaţie

Filmele romantice au şi variante pline de suspans şi una dintre premierele cinematografice ale ultimului weekend din iulie tocmai acest lucru îl demonstrează. Cealaltă peliculă nouă pentru sălile de cinema româneşti este deja un succes în Statele Unite şi aventura este completată cu umor de super-familie.

"Supravieţuind pe mare/ Adrift" este o dramă romantică pe care regizorul islandez Baltasar Kormákur o condimentează cu aventuri, acţiune şi suspans. Cele din urmă sunt specialitatea acestuia de când a lansat "Everest"(2015), "Contraband"(2012) ori "2 Guns"(2013). Shailene Woodley şi Sam Claflin interpretează un cuplu de tineri pasionaţi de navigaţie. Relaţia lor construită din imagini de vis şi scene petrecute pe creasta valurilor, care te lasă cu răsuflarea tăiată, ajunge într-un punct în care au nevoie de toată priceperea şi exerciţiul dobândite pe punte. Prinşi într-o furtună violentă, cei doi îşi văd vieţile atârnând de un fir de păr.

Atmosfera peliculei poate fi încercată aici: 

Familia de supereroi se întoarce în "Incredibilii 2/ Incredibles 2", la 14 ani de la pelicula care a costat 92 de milioane de dolari şi a generat încasări de 633 de milioane de dolari. Noua producţie Pixar a avut la dispoziţie un buget mai mult decât dublu, beneficiind de 200 de milioane de dolari. Lansată în iunie în Statele Unite, producţia regizată de Brad Bird (care de la prima producţie din serie şi-a mai trecut în filmografie "Ratatouille", "Mission: Impossible - Ghost Protocol" şi "Tomorrowland") are deja statut de blockbuster, cu încasări de 947 de milioane de dolari. Copiii de supereroi vin cu tot atâtea griji ca şi cei obişnuiţi, doar că puterile lor sunt mai mari. Ca şi problemele. Ca şi umorul, de altfel.

Noua aventură a incredibililor arată aşa: 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici