Premiile MTV Movie & TV au avut loc sâmbătă, dar câştigătorii rămân un secret până luni dimineaţă

Premiile MTV Movie& TV s-au decernat sâmbătă la Santa Monica, California, şi vedetele au ocupat covorul roşu chiar dacă numele câştigătorilor va fi anunţat luni dimineaţă, după ce spectacolul va fi transmis la televiziune.

125 afișări
Imaginea articolului Premiile MTV Movie & TV au avut loc sâmbătă, dar câştigătorii rămân un secret până luni dimineaţă

Premiile MTV Movie&TV au avut loc sâmbătă, dar câştigătorii rămân un secret

Ceremonia de acordare a distincţiilor oferite de MTV pentru film şi televiziune a adunat vedete cunoscute din serialele şi filmele ultimului an dar şi mai vechi, de la Tessa Thompson, din ”Men in Black: International/ Bărbaţi în Negru Internaţional”, până la Kiernan Shipka, din serialul ”Mad Men”.

Gazda spectacolului de la Barker Hangar a fost Zachary Levi, din ”Shazam!”. Printre vedetele care au atras atenţia pe covorul roşu s-au numărat Elisabeth Moss, din ”Handmaids Tale/ Povestea Slujitoarei” şi Aubrey Plaza, din ”Parks And Recreation”.

La categoria Cel mai bun film ”Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” concurează cu ”BlacKkKlansman/ Agent provoKkKator”, ”Spider-Man: Into the Spider-Verse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”, ”To All the Boys I’ve Loved Before” şi ”Us/ Noi”.

Pentru cel mai bun show TV sunt nominalizate ”Big Mouth”, ”Game of Thrones/ Urzeala tronurilor”, ”Riverdale”, ”Schitt´s Creek", "The Haunting of Hill House/Casa bântuită".

Filmele au fost nominalizate de producători şi angajaţi ai canalului MTV dar câştigătorii au fost aleşi online prin votul publicului.

Chiar dacă secretul este păstrat până luni, obiceiul de până acum arată că, de obicei, vedetele care apar pe covorul roşu pleacă acasă cu trofeul în formă de pugă de floricele aurită, spun jurnaliştii de la The National.

Se ştie deja faptul că Melissa McCarthy, Tiffany Haddish şi Kumail Nanjiani au înmânat premii, iar Jada Pinkett Smith a fost aleasă câştigătoarea premiului Trailblazer. De asemenea este deja cunoscut că Dwayne Johnson a luat trofeul Generation.

Printre premiile ai căror câştigători sunt aflaţi luni se numără cele pentru Cel mai bun Film, Cel mai bun show TV, Cel mai bun Documentar Muzical şi celebrul Cel mai bun sărut.

Premiile MTV Movie & TV se acordă din 1992, în 2019 este cea de-a 28-a ediţie a evenimentului care de trei ani celebrează realizările cinematografice şi cele din televiziune în cadrul aceleiaşi manifestări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici