Premiu-record la loteria din Statele Unite

Reportul loteriei americane, Mega Millions, a atins vineri suma-record de 540 de milioane de dolari (406 milioane de euro).

126 afișări
Imaginea articolului Premiu-record la loteria din Statele Unite

Premiu-record la loteria din Statele Unite (Imagine: Shutterstock)

Niciun jucător nu a mai ghicit cele cinci numere şi nici numărul complementar din 24 ianuarie, reportul actual acumulându-se după 18 extrageri, precizează Mega Millions, care subliniază că şansele de câştig sunt una la 176 de milioane.

Recordul precedent, de 390 de milioane, datează din martie 2007.

În Statele Unite, un eventual câştigător va avea de ales dacă va încasa imediat banii, primind doar 389 de milioane de dolari, sau dacă va primi 540 de milioane în 26 de tranşe anuale.

Viitoarea extragere este prevăzută vineri la ora 23.00 (sâmbătă, 6.00, ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici