Prima reacţie a vedetei Sky Sports, concediată după 18 ani de carieră, fără niciun anunţ pe post. Colegii au avut INTERDICŢIE să-i pomenească numele | VIDEO

La patru zile după ultima sa apariţie TV, Natalie Sawyer, prezentatoarea care a fost concediată după ce a lucrat timp de 18 ani pentru Sky Sports, a avut o primă reacţie de la decizia controversată.

1626 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a vedetei Sky Sports, concediată după 18 ani de carieră, fără niciun anunţ pe post. Colegii au avut INTERDICŢIE să-i pomenească numele | VIDEO

Prima reacţie a vedetei Sky Sports, concediată după 18 ani de carieră fără niciun cuvânt pe post. Colegii au avut INTERDICŢIE să o amintească | VIDEO

Deşi motivele despărţirii nu au fost încă făcute publice de niciuna dintre părţi, Natalie Sawyer a transmis un mesaj prin care le mulţumeşte fanilor pentru sprijin.

"Am fost plecată în ultimele zile. Am pierdut ceva? Serios, vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere. Nu am avut parte de două săptămâni uşoare, dar susţinerea voastră a însemnat enorm. Continuaţi să vă uitaţi la Sky Sports News. Sunt oameni minunaţi acolo. Sper să ne vedem curând", a scris Sawyer, pe contul dău de Twitter.

Natalie Sawyer a prezentat săptămâna trecută ultimul jurnal pentru Sky Sports, iar presa din Marea Britanie a scris că despărţirea vedetei de post s-a produs după ce Natalie şi şefii săi au avut divergenţe pe mai multe teme.

"Colegilor li s-au dat indicaţii clare să nu amintească absolut nimic de Natalie, cât timp sunt în direct, la emisiuni sau buletine de ştiri. Despărţirea a fost una cu scandal", reşatează Times.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici