Problemele conjugale ale lui Tiger Woods, în centrul unui joc video

Problemele conjugale ale lui Tiger Woods i-au inspirat pe creatorii de jocuri online, care au lansat "Tiger Hunting", în care sportivul este urmărit de soţia sa, care îl ameninţă cu o crosă de golf.

23 afișări
Imaginea articolului Problemele conjugale ale lui Tiger Woods, în centrul unui joc video

Problemele conjugale ale lui Tiger Woods, în centrul unui joc video (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În jocul de animaţie disponibil pe site-ul Break.com, jucătorul se regăseşte în pielea lui Tiger Woods, la volanul unei maşini şi în compania unei femei a cărei identitate nu este cunoscută, într-o cursă în care trebuie să evite obstacolele de pe şosea, cum ar fi hidranţii de incendiu şi copacii.

Scopul ultim al jocului este ca jucătorul să nu fie prins de soţia lui Woods, fostul manechin suedez Elin Nordegren, şi bătut cu crosa de golf.

Tiger Woods, în vârstă de 33 de ani, este în centrul unui scandal mediatic după un accident de maşină care s-a produs, în apropierea locuinţei sale din Florida în 27 noiembrie, şi care a generat numeroase zvonuri privind legăturile sale extraconjugale.

Sportivul a lovit un hidrant şi un arbore în plină noapte, existând zvonuri că ar fi fost atacat de soţia sa cu o crosă de golf după ce aceasta a aflat că jucătorul avea o aventură extraconjugală.

Jocul "Tiger Hunting" a fost jucat, până joi, de peste un milion de ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici