Proprietatea din Australia a lui Russell Crowe, distrusă de incendiile de vegetaţie - FOTO, VIDEO

Proprietatea din Australia a lui Russell Crowe a fost distrusă de incendiile de vegetaţie, iar actorul neozeelandez a confirmat că nu se află în această ţară în prezent şi că familia sa este în siguranţă, la nişte prieteni, potrivit Reuters.

241 afișări
Imaginea articolului Proprietatea din Australia a lui Russell Crowe, distrusă de incendiile de vegetaţie - FOTO, VIDEO

Proprietatea din Australia a lui Russell Crowe, distrusă de incendiile de vegetaţie

Autorităţile din statele australiene Queensland şi New South Wales au decretat, luni, stare de urgenţă, întrucât zona de est a ţării este ameninţată de izbucnirea unor noi incendii "catastrofale" de vegetaţie. Incendiile produse deja au provocat moartea a trei persoane şi au distrus peste 150 de case.

Printre casele afectate de incendii s-a numărat şi cea a lui Russell Crowe, a scris actorul miercuri pe reţeaua de micro-blogging Twitter. Acesta a explicat că au fost distruse câteva clădiri de pe proprietatea sa, dar că au avut noroc că au scăpat doar cu atât şi că animalele care trăiau acolo sunt în viaţă.

Actorul în vârstă de 55 de ani a publicat o înregistrare video şi fotografii cu un elicopter folosit pentru stingerea incendiilor de vegetaţie.

Anterior, starul a confirmat că nu se află în Australia, iar familia sa este în siguranţă la nişte prieteni.

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru partiturile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici