Rapperul P.Diddy vrea să cumpere cu 200 milioane de dolari postul de televiziune Fuse

Postul de televiziune prin cablu Fuse, specializat în difuzarea de videoclipuri muzicale, a primit o ofertă de cumpărare de 200 milioane de dolari din partea rapperului P. Diddy, potrivit Bloomberg News, care citează trei surse implicate în aceste negocieri, precizează variety.com.

101 afișări
Imaginea articolului Rapperul P.Diddy vrea să cumpere cu 200 milioane de dolari postul de televiziune Fuse

P.Diddy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Bloomberg News, rapperul P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, se va folosi de achiziţionarea postului Fuse pentru a impulsiona dezvoltarea propriului post de televiziune, Revolt, pe care l-a lansat în toamna anului 2013, în colaborare cu Comcast Corp.

Folosindu-se de Fuse pentru a distribui Revolt TV, acesta din urmă va ajunge în casele unui public mai larg şi va obţine astfel venituri mai mari de la distribuitorii săi. Bloomberg News spune că postul Fuse este disponibil în circa 74 milioane de locuinţe americane prin intermediul sistemelor de televiziune cu plată, în timp ce Revolt TV este recepţionat în aproximativ 22,8 milioane de locuinţe.

Contactată de Variety, purtătoarea de cuvânt a postului Fuse, Kimberly Kerns, a declarat: "Aşa cum am mai spus-o, explorăm o serie de strategii alternative pentru Fuse. Nu vom face alte comentarii despre acest proces aflat în plină desfăşurare".

Compania care deţine postul Fuse, Madison Square Garden (MSG), a anunţat în septembrie 2013 că i-a angajat pe specialiştii de la J.P. Morgan pentru a căuta alternative strategice pentru acest post TV, care pare că nu se încadrează prea bine în conceputul general al MSG, care se concentrează pe sporturi de echipă, concerte live şi anumite competiţii sportive regionale.

Postul Revolt TV difuzează în special muzică şi ştiri.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 580 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici