ROMÂNII AU TALENT: Primul interviu de după "moartea în direct" a lui Cristian Gog

"Nu am mai vrut să urc pe scenă în Finală. Oamenii de acasă trebuiau să vadă ceva, iar mie nu-mi ieşise numărul la ultima repetiţie", mărturiseşte Cristian Gog, câştigătorul sezonului 2 al show-ului Românii au talent. "Eram tensionat. Am reuşit să mă adun, însă", rememorează mentalistul, pentru Gândul, orele de dinaintea momentului care avea să aducă România în stare de şoc.

2367 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Primul interviu de după "moartea în direct" a lui Cristian Gog

Cristian Gog (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Vineri, 11 mai, cu o oră şi şapte minute înainte de miezul nopţii, bărbatul de 31 de ani, avea "să învingă moartea" preţ de câteva secunde. Conectat la un aparat care măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG), el şi-a redus pulsul la zero sub privirile a două cadre medicale şi a 5 milioane de români care au urmărit show-ul de talente transmis de Pro TV.

Cristian Gog: Un singur om a mai încercat asta

A fost numărul lui, pe care un singur om l-a mai reuşit odată, în Germania, la un concurs dedicat mentaliştilor - Phenomenon. "Numărul magic", aşa cum l-a numit presa britanică, pentru că povestea românului a ajuns şi în The Sun, i-a adus lui Gog premiul de 120.000 de euro, faimă, fani şi detractori.

Mai greu le-a fost cadrelor medicale pe care iluzionistul le-a adus pe scenă.

Medicul şi asistenta, care nu se aflau în vreo relaţie contractuală cu producătorul variantei româneşti a show-ului de talente, au fost şi ei şocaţi de prestaţia concurentului din Cluj . "Nu poţi să-i acuzi de ceva. E perfect normal ca cine vede aşa ceva să fie şocat", explică pentru gândul Cristian Gog. "Ştiam şi că e posibil să aibă ezitări atunci când îi rog să nu intervină dacă sesizează ceva în neregulă cu bătăile inimii mele", povesteşte câştigătorul sezonului 2 de la Românii au talent.

Număr cu avertisment: "Urmează imagini şocante"

Susţine că şi-a ales numărul cu doar două zile înainte de finală. Iniţial s-ar fi gândit la altceva: la un număr de ruletă rusească, dar a aflat de la organizator că CNA-ul interzice o astfel de prestaţie. "Mă bucur acum că s-a întâmplat aşa. Mă gândisem la un număr de ruletă rusească, dar Pro TV-ul mi-a spus că aşa ceva nu este permis nici dacă s-ar marca momentul cu un avertisment pe ecran", spune Cristian Gog.

Citeşte continuarea interviului de după "moartea în direct" a câştigătorului de la "Românii au talent" pe gândul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici