Românii fac schimb de parteneri. Cum a prins curentul swing în România?

"Suntem clubul unde totul e posibil şi nimic obligatoriu". Acesta e mottoul unui club arădean de lux, unde sâmbătă e party pentru swingeri, pe româneşte pentru cei care-şi schimbă partenerul de o viaţă pe unul de o noapte, în timp ce soţul ori soţia fac acelaşi lucru, potrivit cotidianului "Gândul".

1942 afișări
Imaginea articolului Românii fac schimb de parteneri. Cum a prins curentul swing în România?

Românii fac schimb de parteneri. Cum a prins curentul swing în România? (Imagine: Gândul)

Cu 200 de lei, un cuplu are acces la "Noaptea plăcerilor erotice", unde totul e inclus, de la băuturile de la bar, până la mâncare, plus utilizarea facilităţilor de care clubul dispune - lounge, piscină şi camere dotate cu baie proprie.

Citeşte mai multe despre swingerii din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici