SCANDAL ÎN SUA: Producătorii unui serial, acuzaţi că l-au asemănat pe Obama cu diavolul

Producătorul miniseriei "The Bible", Roma Downey, a vorbit pentru Oprah despre scandalul creat după ce în câteva media sociale a apărut aprecierea că personajul diavolului seamănă cu preşedintele SUA, Barack Obama, şi a catalogat aceste zvonuri drept "sabotaj".

457 afișări
Imaginea articolului SCANDAL ÎN SUA: Producătorii unui serial, acuzaţi că l-au asemănat pe Obama cu diavolul

SCANDAL ÎN SUA: Producătorii unui serial, acuzaţi că l-au asemănat pe Obama cu diavolul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În noaptea de dinaintea acestor ştiri, Iisus a apărut pentru prima dată pe ecrane, iar eu de-abia aşteptam să vină ziua de luni, ştiind că toată lumea o să vorbească despre Iisus", a spus Roma Downey, potrivit unei ştiri de ultimă oră, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, ce va fi difuzat duminică, scrie Hollywood Reporter.

"Când am văzut că, de fapt, diavolul a devenit subiectul principal al discuţiilor, am fost devastată... Ne iubim preşedintele, îl respectăm. Într-un fel ne simţim sabotaţi", a spus aceasta.

Soţul lui Downey, care coproduce miniseria, Mark Burnett, a tratat controversa cu umor. "Dacă ai o meserie ca meseria noastră, ceea ce înseamnă, în mare, să rişti să îţi rupi gâtul în orice secundă... ei bine, e o ţară liberă şi trebuie să accepţi asta", a spus el.

Pe de altă parte, episodul miniseriei "The Bible" - care prezintă dramatizări ale unor poveşti din Biblie - difuzat în duminica Paştelui catolic, pe 31 martie, a avut 11,6 milioane de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici