Video Scene desprinse din ”Tiger King” pe străzile din Guadalajara: Trei bărbaţi, în urmărirea unui tigru evadat | VIDEO

  • Un tigru scăpat pe stradă este urmărit de trei bărbaţi
  • Felina încearcă să se strecoare pe lângă un gard dar este prinsă
  • Scurta urmărire a făcut deliciul internauţilor pe reţelele sociale
596 afișări

Ştiu că te-ai bucurat că poţi să ieşi fără declaraţie în oraş.

La fel de mult s-a bucurat si  un tigru care a vrut să profite de relaxare şi a scăpat din captivitate. Imaginile publicate pe o reţea de socializare surprinde momentele în care felina este este urmărită pe străzile unei suburbii a metropolei mexicane Guadalajara.

Cei mai glumeţi internauţi au întrebat dacă e vorba despre varianta mexicană a documentarului Tiger King. În orice caz, animalul nu părea să poarte mască de protecţie, arată The Guardian.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici