Se redeschid teatrele. Ce măsuri de siguranţă se vor lua pentru actori? Vor juca pe scenă cu măşti de protecţie?

Artiştii români aşteaptă cu sufletul la gură să urce din nou pe scenă şi să audă sunetul aplauzelor din sală. Iar de luni, în sfârşit, vor putea să-şi încânte spectatorii cu talentul lor.

1474 afișări
Imaginea articolului Se redeschid teatrele. Ce măsuri de siguranţă se vor lua pentru actori? Vor juca pe scenă cu măşti de protecţie?

Se redeschid teatrele. Ce măsuri de siguranţă se vor lua pentru actori? Vor juca pe scenă cu măşti de protecţie?

Ştim că începând de luni ne-am putea întoarce în sălile de spectacol din Bucureşti.

Cu siguranţă, multora dintre noi ne este dor să-i aplaudăm pe actori, dar teatrele vor funcţiona la capacitate de doar 30%, ceea ce înseamnă că actorii vor juca mai mult din pasiune.

Economic, în mod cert nu vor obţine profituri prea mari în următoarea perioadă.

Deja de la începutul anului, actorii fac repetiţii şi sunt pregătiţi şi nerăbdători să-şi întâlnească publicul.

În ceea ce priveşte măştile de protecţie, îţi pot spune că artiştii repetă cu mască, însă la spectacole, cel mai probabil, vor alege să joace fără mască.

Evident, publicul va purta în mod obligatoriu măştile de protecţie.

Trebuie să-ţi mai spun că am discutat cu reprezentanţi ai Teatrului de Comedie din Bucureşti şi ei nu vor deschide încă, dar la Teatrul Mic, se fac pregătiri deja din toamna anului trecut, iar din februarie vor deschide uşile teatrului cu o nouă stagiune.

Începând de luni vor fi relaxate mai multe măsuri restrictive în Bucureşti, respectiv restaurantele, barurile şi cafenelele vor funcţiona în intervalul 06.00-21, la o capacitate de 30%. Sălile de spectacole, teatrele şi cinematografele vor funcţiona la o capacitate de 30%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici