Şeful IML: Mădălina Manole nu mai putea fi salvată. Un mililitru de Furadan este mortal – a înghiţit 400

Necropsia efectuată de medicii legişti a înlăturat speculaţiile privind presupuse afecţiuni sau boli incurabile de care ar fi suferit Mădălina Manole: "Interpreta nu suferea nici măcar de anorexie".

716 afișări
Imaginea articolului Şeful IML: Mădălina Manole nu mai putea fi salvată. Un mililitru de Furadan este mortal – a înghiţit 400

Şeful IML: Mădălina Manole nu mai putea fi salvată. Un mililitru de Furadan este mortal – a înghiţit 400 (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Meidafax Foto)

Şeful Institutului de Medicină Legală, Dan Dermengiu, a declarat că moartea Mădălinei Manole a fost provocată de o insuficienţă cardiorespiratorie. Ingerarea substanţei toxice a produs inhibarea enzimelor care menţineau mecanismele vitale. "Nu mai putea fi salvată. La doza pe care a luat-o, ar fi trebuit să fie la spital când s-a întâmplat pentru a interveni suficient de repede", a mai spus şeful IML. Rezultatele finale ale necropsiei vor fi gata abia peste două săptămâni. În acest interval, medicii legişti vor efectua în întregime examinările toxicologice.

Citeşte mai multe despre cauza morţii Mădălinei Manole pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici