"#Selfie", autoportretul noii generaţii, a cucerit publicul la premiera de gală de la CinemaPRO

Comedia "#Selfie", regizată de Cristina Iacob, a cucerit publicul la premiera de gală, care a avut loc joi seară, la CinemaPRO, povestea şi interpretarea actorilor fiind primite cu mare entuziasm de personalităţile prezente la eveniment, printre care vedeta TV Andreea Esca şi cântăreţul Smiley.

1606 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", autoportretul noii generaţii, a cucerit publicul la premiera de gală de la CinemaPRO

"#Selfie", autoportretul noii generaţii, a cucerit publicul la premiera de gală de la CinemaPRO

Echipei "#Selfie" - în frunte cu regizoarea Cristina Iacob - i s-au alăturat pe covorul roşu vedeta de televiziune Andreea Esca, îmbrăcată într-un tricou branduit cu titlul filmului, şi soţul său, Alexander Eram, producătorii Alma Bacula, Ruxandra Ion şi Andrei Boncea, actriţa Ioana Blaj, producătorul Ducu Ion, actriţa Andreea Ibacka, regizorii Nae Caranfil, Ioan Cărmăzan şi Cătălin Mitulescu, actriţa Ada Condeescu, omul de afaceri Dan Şucu şi soţia sa, Diana Şucu, actorul Dorian Boguţă, Malvina Cservenschi, Lucian Mîndruţă, Mugur Mihăescu, Iulia Vântur, Dan Cruceru, Florin Călinescu şi Mircea Solcanu.

Cel puţin la fel de emoţionată ca tinerii actori din "#Selfie" a fost şi regizoarea comediei, Cristina Iacob, care a declarat pentru MEDIAFAX că "#Selfie" este filmul său "de suflet" şi debutul său în lungmetraj. "Este un film de suflet, pentru că am depus cea mai mare muncă de până acum pentru el şi este cel mai aproape de mine", a spus Cristina Iacob.

Ea a precizat că "#Selfie" este un film dedicat tinerilor, care se vor regăsi în acţiunea acestei comedii. "Este un film pentru ei, este o comedie şi cred că o să se distreze. Este un film care îţi oferă entertainment şi situaţii crazy, aş putea spune", a spus Cristina Iacob.

Regizoarea a mai spus că, deşi întotdeauna este mai dificil să faci o comedie decât un alt tip de film, a fost motivată în realizarea "#Selfie" de faptul că ei înseşi îi place comedia. "Este o chemare a mea către comedie. Şi faptul că toată lumea îmi spune că este nevoie de comedie şi practic publicul este şeful nostru şi atunci sigur că m-am ghidat să îi satisfac dorinţa", a spus Cristina Iacob.

Aceasta a precizat că "#Selfie" a fost un film foarte dificil, foarte muncit, foarte bine pregătit, cu multe luni de lucru la scenariu. "Scenariul a avut 27 de draft-uri. Castingul a fost iar foarte important şi am stat ceva până am găsit personajele, care cred că sunt bine alese. Sunt cei mai buni din această ţară. A fost o muncă a unei mari echipe, nu doar a mea", a spus Cristina Iacob.

Referitor la denumirea foarte actuală a filmului, Cristina Iacob a spus: "Denumirea a venit în luna decembrie, când eu am aflat ce înseamnă acest cuvânt 'selfie' şi anume că este un autoportret. Mi-am dat seama că este foarte potrivit. Este exact ceea ce am făcut eu, un autoportret al noii generaţii. Şi am zis 'Ăsta e!'. Căutam de fapt titlul potrivit şi niciunul nu-mi plăcea atât de tare cum mi-a plăcut acest nume - 'Selfie'".

Alături de regizoarea Cristina Iacob, pe scena de la CinemaPRO din Bucureşti au urcat, după vizionarea filmului, tinerii actori din rolurile principale - Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin. Aceştia au fost susţinuţi, chiar şi în lumina reflectoarelor, de actori deja consacraţi care joacă în "#Selfie", precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Dan Chişu şi Răzvan Fodor.

La eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi ai industriei muzicale, în frunte cu Smiley, care poate fi descoperit în filmul "#Selfie" într-o nouă ipostază, cea de pepenar.

Încă din titlu, filmul propune o incursiune în fenomenul "selfie", unul extrem de celebru în rândul tinerilor, redat succesiv pe întreaga derulare a acţiunii, prin imortalizarea protagoniştilor în diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile şi publicarea fotografiilor pe reţelele de socializare.

Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache şi Cristina Iacob, "#Selfie" spune povestea a trei adolescente, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru examenul de bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinaintea examenului maturităţii, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, "#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România, şi Zazu Film, fiind distribuită în cinematografe de Zazu Film.

Comedia "#Selfie" aduce distracţia de la mare, în premieră, de vineri, în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brăila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Europa (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj).

Premiera de gală de la CinemaPro a fost susţinută de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici