Senatorul Nicolae Neagu: Mă pregătesc de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva voi urca pe scenă ca manechin

Senatorul PNL Sibiu Nicolae Neagu, în vârstă de 53 de ani, susţine că se pregăteşte "de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva" va urca pe scenă ca manechin, spunând că aceasta este "o ţintă" pe care nu a realizat-o în viaţă şi că va accepta, dacă i se va propune acest lucru.

321 afișări
Imaginea articolului Senatorul Nicolae Neagu: Mă pregătesc de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva voi urca pe scenă ca manechin

Senatorul Nicolae Neagu: Mă pregătesc de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva voi urca pe scenă ca manechin (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Declaraţiile senatorului PNL Nicolae Neagu au fost făcute, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută alături de liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, la care se discuta despre modă în contextul în care soţia lui Cazan şi un deputat liberal, Ioan Tămâian, au realizat bijuterii pentru o colecţie vestimentară care va fi prezentată, duminică, la festivalul Feeric Fashion Days.

Astfel, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, a fost întrebat dacă, în opinia sa, politicienii sunt pregătiţi să îmbrace ultimele tendinţe vestimentare apărute.

"Sigur din creaţiile domnului Tămâian nu o să purtăm, pentru că dânsul le face special pentru doamne. Dar nu ar fi exclus să facem, într-un viitor mai îndepărtat, şi o prezentare a doamnei Adina Buzatu, care prezintă haine pentru domni, să facem o prezentare cu parlamentarii", a răspuns Mircea Cazan, care nu a exclus posibilitatea de a urca pe catwalk chiar duminică, la evenimentul în care este implicată şi soţia sa.

La rândul său, senatorul Nicolae Neagu a declarat că ideea de a prezenta modă i-a surâs întreaga viaţă, fiind "o ţintă" pe care încă nu a realizat-o.

"Eu mă pregătesc de 20 de ani în speranţa că undeva, cândva voi urca pe scenă ca manechin. Încă am o ţintă pe care nu am realizat-o în viaţă, dovadă că mă pregătesc în continuare şi voi accepta dacă voi fi pus într-o astfel de situaţie", a spus senatorul.

El a adăugat că nu este speriat de ţinutele non-conformiste ale creatoarei Adina Buzatu, pentru că "pe măsură ce vârsta trece, devii mai boem şi, atunci, îţi aduci aminte că manechin ai fost...".

Nicolae Neagu are 53 de ani şi este unul dintre cei mai vechi şi mai cunoscuţi oameni politici din Sibiu. Inginer de profesie, expert în tehnica metalelor, Neagu a condus, înainte de 1989, atelierul de proiectare al Metalurgica Sibiu. După Revoluţie, acesta a condus ca director general mai multe firme la care a şi devenit acţionar. În politică a intrat imediat după Revoluţie şi a avut mai multe mandate de senator. Între 2005 şi 2007, a fost secretar al Comisiei Economice din Senat, iar în 2008 a condus respectiva comisie. Tot din 2008, a devenit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Sibiu, funcţie în care a fost reales în urmă cu două săptămâni.

Soţia liderului PNL Sibiu, Adriana Cazan, şi deputatul PNL Ioan Tămâian au realizat bijuterii din sticlă şi cristal care vor fi prezentate, duminică, la Palatul de vară al Baronului Brukenthal din Avrig, în cadrul festivalului Feeric Fashion Days. Potrivit organizatorilor evenimentului, cei doi vor accesoriza colecţia Adinei Buzatu, realizată special pentru festivalul de modă de la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici