Sergey Brin, cofondator al grupului Google, s-a despărţit de soţia sa

Sergey Brin, cofondator al grupului Google, a confirmat în această săptămână pentru ABC News că s-a despărţit de soţia sa, Anne Wojcicki, după o căsnicie care a durat şase ani.

210 afișări
Imaginea articolului Sergey Brin, cofondator al grupului Google, s-a despărţit de soţia sa

Sergey Brin, cofondator al grupului Google, s-a despărţit de soţia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agentului de presă al cuplului, Brin şi soţia sa "trăiesc depărţiţi de mai multe luni, însă au rămas buni prieteni şi parteneri de afaceri", informează huffingtonpost.com.

Presa americană spune că Sergey Brin, care are doi copii cu Anne Wojcicki, ar fi implicat într-o relaţie amoroasă cu o directoare din grupul Google.

Potrivit revistei Forbes, Sergey Brin ocupă locul al 14-lea în topul celor mai bogaţi oameni din Statele Unite, cu o avere estimată la 22,8 miliarde de dolari. Sergey Brin va figura astfel pe lista "selectă" a miliardarilor divorţaţi.

Rupert Murdoch, care ocupă locul al 33-lea în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din Statele Unite, a anunţat, în iunie 2013, că va divorţa de soţia sa, Wendi Deng. La rândul său, miliardarul Harold Hamm, ocupantul locului 32 în acelaşi top, riscă să piardă până la 5 miliarde de dolari în divorţul său, aflat în curs de derulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici