Silvio Berlusconi, divorţat oficial de Veronica Lario

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este în mod oficial divorţat de fosta sa soţie Veronica Lario, în urma unei hotărâri a Tribunalului de la Monza (nord), scria miercuri presa italiană.

209 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, divorţat oficial de Veronica Lario

Silvio Berlusconi, divorţat oficial de Veronica Lario (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acum, Silvio Berlusconi se poate căsători pentru a treia oară. Veronica Lario poate şi ea să se căsătorească din nou. După trei copii, 22 de ani de viaţă în comun şi patru ani de despărţire, sunt divorţaţi în mod oficial", scrie Corriere della Sera.

Justiţia urmează, totuşi, să ia o decizie cu privire la aspectul financiar al acestui divorţ.

O primă decizie judiciară i-a acordat Veronicăi Lario suma de trei milioane de euro pe lună, însă Il Cavaliere a făcut apel, iar un tribunal a redus suma la 1,4 milioane de euro.

Lario a făcut apel la rândul ei, însă nu a fost pronunţat încă un verdict definitiv.

Veronica Lario, în vârstă de 57 de ani, a cerut despărţirea de fostul şef al Guvernului italian în mai 2009, afirmând, la vremea respectivă, într-o scrisoare adesată presei, că "nu poate rămâne împreună cu un bărbat care frecventează minore".

Ea se referea la participarea lui Berlusconi la aniversarea unei tinere napolitane, Noemi Letizia, în vârstă de 18 ani.

"Acum, nimeni nu exclude o căsătorie cu Francesca", scrie Corriere della Sera, referindu-se la Francesca Pascale, în vârstă de 28 de ani, actuala parteneră a lui Il Cavaliere, în vârstă de 77 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici