Teatrul în vremea pandemiei: Oana Pellea citeşte online poezie pentru fanii săi

  • Oana Pellea şi-a anunţat fanii, pe canalul de YouTube, că în citi în fiecare seară câte o poezie
  • Actriţa a lua această decizie în condiţiile în care teatrele s-au închis
  • Oana Pellea a mai declarat că simte nevoia să „îşi justifice existenţa pe pământ”
707 afișări
Imaginea articolului Teatrul în vremea pandemiei: Oana Pellea citeşte online poezie pentru fanii săi

Teatrul în vremea pandemiei: Oana Pellea citeşte online poezie pentru fanii săi

Oana Pellea citeşte online poezie pentru fanii săi. Actriţa spune că a luat această decizie pentru că teatrele sunt închise şi trebuie să îşi „justifice existenţa pe Pământ".

„Pentru că trăim ce trăim şi pentru că cred că un artist trebuie să facă ceea ce ştie el să facă mai bine sau ceea ce crede că ştie să facă mai bine şi pentru ca să nu treacă tot timpul ăsta degeaba, teatrele fiind închise, să îmi justific şi eu existenţa pe Pământ, să nu fac umbră pământului degeaba, m-am gândit ca, în fiecare seară, să vă citesc o poezie sau o pagina ce mi-e mie aproape de suflet. Şi, astă seară, îmi îngădui, îngăduiţi-mi să încerc să vă citesc Nichita Stănescu", transmite actriţa pe canalul său de YouTube.

Actriţa Oana Pellea a ales să citească sâmbătă seară poemul „Îngerul cu o carte în mână", de Nichita Stănescu.

„Pe mâine seară şi totul o să fie foarte bine, cu tot dragul, din tot sufletul, o seară frumoasă!", şi-a încheiat actriţa mesajul.

Sursă foto: Oana Pellea/Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici