Teatrul Masca din Bucureşti începe stagiunea în aer liber pe 1 mai, cu un spectacol de statui vivante

Teatrul Masca din Bucureşti începe stagiunea în aer liber pe 1 mai, cu spectacolul de statui vivante "Umbre pe Calea Victoriei", care va avea o reprezentaţie în Parcul Herăstrău.

235 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca din Bucureşti începe stagiunea în aer liber pe 1 mai, cu un spectacol de statui vivante

Teatrul Masca din Bucureşti începe stagiunea în aer liber pe 1 mai, cu un spectacol de statui vivante (Imagine: Cosmin Andrei/ Mediafax Foto)

"Umbre pe Calea Victoriei", un omagiu adus Bucureştiului din alte vremuri, va începe la ora 19.00.

"Vă aşteptăm cu drag să ne fiţi alături în noua stagiune estivală, care va avea un punct forte în luna iunie, când vă vom invita la a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Statui Vivante. Miercuri, în spectacolul de deschidere, veţi descoperi o lume îndepărtată de zilele noastre, dar care ar trebui să nu lipsească din memoria oricărui bucureştean", declară directorul Teatrului Masca, Mihai Mălaimare.

Spectacolele de statui vivante, atât de îndrăgite de public, vor fi o componentă importantă a stagiunii în aer liber şi vor putea fi urmărite până în luna septembrie în parcurile bucureştene sau în turneele pe care Teatrul Masca le va avea în ţară. Parcul Herăstrău va găzdui o parte din evenimentele acestei veri: Târgul de Jucării, în luna mai, şi Festivalul Internaţional de Statui Vivante, la care vor participa în luna iunie laureaţi ai festivalurilor de renume din Europa.

Accesul publicului la spectacole este liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici