Teo, în rolul unei poliţiste în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV - GALERIE FOTO

Cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir acceptă o nouă provocare - începe anul într-o nouă postură, cea de actriţă în serialul "Pariu cu viaţa", al cărui al doilea sezon va începe în 6 februarie, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1340 afișări
Imaginea articolului Teo, în rolul unei poliţiste în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV - GALERIE FOTO

Teo, în rolul unei poliţiste în serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV

Din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, la Pro TV, "Pariu cu viaţa" revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir într-o postură inedită, cea de actriţă, cu multe alte personaje noi şi multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.

După un an foarte dificil şi gata să-şi descopere noi valenţe artistice, Teo mărturiseşte că apariţia în serialul fenomen al României înseamnă pentru ea însăşi un pariu cu viaţa. "La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu. Am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva", spune vedeta TV.

În serialul "Pariu cu viaţa", Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tanticăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală, care face furori cu accentul ei.

"Există o singură lege, legea mea şi nu mă interesează de bunul simţ, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunăzi mi-a spus o actriţă pe care o întrebam dacă e bine, mi-a zis că eu fac un personaj atunci când toată lumea se aşteptă să o joc pe Teo. Însă cu regizorul Iura Luncaşu lângă tine nu ai cum să o dai în bară. Vine şi-ţi zice încă o dată ce ai de făcut, este cel mai frumos, deştept şi minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este că este însurat", spune amuzată Teo.

După câteva săptămâni petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect în atmosferă şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă. "Nu eram pregătită pentru asta, pentru mine este o experienţă inedită. Înainte să auzi «acţiune» pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le înţeleg gen: «set», «camera roll». Eu nu reacţionez decât la «acţiune» şi, dacă apare vreun moment în care dau o bâlbă, stau lângă minunaţii Elvira şi Radu, care se poartă cu mine precum cu un ou, mă uit în ochii lor şi merg mai departe. Pentru mine «Pariu cu viaţa» înseamnă o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori direcţi. La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist, care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită. Mie îmi este atât de uşor pentru că toată lumea are grijă de mine, asta mă obligă să nu mă încurc, filmez atât cât pot, nu mi s-a cerut să fac mai mult. E şi o super atmosferă acolo", mărturiseşte Teo.

Producătorul serialului, Ruxandra Ion, spune: "Teo va interpreta un nou personaj principal în «Pariu cu viaţa», va fi sora Marei Anghel (Carmen Tănase), fiica lui Silviu Crăciun (Marin Moraru) şi mama lui Rareş (Costin Sforaru). Deşi nu o cunoşteam, Teo a fost o surpriză extrem de plăcută. E o profesionistă, e foarte disciplinată, e un exemplu pentru generaţia tânără. Deşi are emoţii, ele sunt constructive şi nu se simt la filmare. Sunt convinsă că acesta este doar începutul carierei lui Teo în serialul şi filmul românesc, pentru că nouă ne-a dovedit că poate. Suntem mândri şi mulţumiţi de prestaţia lui Teo în serialul «Pariu cu viaţa». Toată lumea se va îndrăgosti de personajul Zâna Crăciun".

În Buftea, Teo se bucură de momentele petrecute în compania unor actori pe care-i admiră din faţa micului ecran. "Când filmez alături de Radu Gabriel şi Elvira Deatcu mă uit la ei ca la Dumnezeu. Sincer, îmi vine să râd foarte rău când filmez cu ei. Eu am avut curiozitatea profesională să citesc cine sunt aceşti oameni, ştiam că sunt mari actori, am descoperit că Radu Gabriel este profesor la Facultatea de Teatru, iar eu în film trebuie să-l muştruluiesc. Pe Elvira o consider o doamnă iar în «Pariu cu viaţa» eu trebuie să o ţin în vârf de şpiţ. Sunt şefa lor şi momentele în care trebuie să vorbesc serios şi Gică Popa îmi răspunde cu o figură care mă face să mă întind pe jos de râs sunt foarte dificile pentru mine. Mă abţin să nu râd, mă gândesc la ceva rău şi-i dau replica. Ca oamenii aştia îmi doresc şi eu să ajung când voi fi mare", povesteşte Teo din culisele filmărilor din Buftea.

Acasă, Teo Trandafir are un fan înfocat al serialului, pe fiica ei, Maia, căreia i-a promis că o să o ia la filmări să-şi cunoască favoriţii din LaLa Band. "Maiei îi place foarte tare Andrei din LaLa Band şi, după episodul de Crăciun, i-a plăcut atât de mult transformarea Sarei, încât a devenit personajul ei favorit. Nu am luat-o încă pe platou pentru că era la şcoală când aveam filmări, dar i-am promis că dacă e cuminte o să o duc", mai spune Teo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici