Traian Băsescu, invitat la show-ul "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV

Preşedintele Traian Băsescu este invitatul primei ediţii a noului sezon al show-ului "Serviciul Român de Comedie", care va fi difuzată miercuri, de la ora 20.30, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Pro TV.

397 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, invitat la show-ul "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV

Traian Băsescu, invitat la show-ul "Serviciul Român de Comedie", miercuri, la Pro TV

Noul sezon "Serviciul Român de Comedie" debutează miercuri la Pro TV cu un invitat cu greutate: Toni Grecu îl va avea ca interlocutor pe preşedintele României, Traian Băsescu.

Toni Grecu va vorbi cu şeful statului despre şcoală, familie, bancuri, dar şi despre dietă.

Traian Băsescu va povesti la "Serviciul Român de Comedie" că cea mai mare bucurie personală pe care o are este să îşi vadă nepoţica crescând, mai ales că anii petrecuţi pe mare în tinereţe l-au ţinut departe de momente importante din viaţa celor două fiice ale sale.

Totodată, Toni Grecu îl va provoca pe preşedinte României şi la o discuţie relaxată despre dietă. În acest context, Traian Băsescu va dezvălui că mâncarea lui preferată este "foamea", pentru că, dacă ar mânca de câte ori îi este foame, ar avea peste 100 de kilograme.

"Am vorbit cu umor despre multe, dar cel mai comic mi s-a părut cum a răspuns la următoarea situaţie: Dumnezeu îi cheamă la el pe toţi preşedinţii din lume şi le spune să aleagă o altă ţară şi alt popor pe care să le conducă, deoarece vrea să facă ordine în lume. Iar el a răspuns că ar vrea să meargă în Germania şi, în locul lui, să vină la Bucureşti Angela Merkel", spune Toni Grecu.

Tot miercuri vor intra în scenă la "Serviciul Român de Comedie" Greta şi Areta, două surori fermecătoare, interpretate de Gina Pistol şi Jojo, care vor fi protagonistele unui interviu neconvenţional, în pat, cu Victor Ponta, interpretat de Iulian Postelnicu. Prietenul emisiunii Costel (Mihai Bobonete) o prezintă pe noua lui iubită Lovinia (Aniela Petreanu): amândoi au luat steroizi turceşti expiraţi pentru slăbit şi, în loc să le crească muşchi, le-a crescut părul.

Prima ediţie a emisiunii "Serviciul Român de Comedie" din noul sezon aduce şi un fragmentul dintr-un nou "film istoric inspirat din prezent", după cum îl numeşte cu umor Toni Grecu, "Suleymazăre Prolificul", al carui personaj principal este Radu Mazăre în varianta de sultan (interpretat de Cosmin Natanticu). La acesta vine boierul Brusture Muscel (Mihai Bobonete), care vrea să cumpere de la Înalta Poartă scaunul Moldovei cu vin de la Focşani şi cu moldovence.

Totodată, noul invitat permanent de la "Serviciul Român de Comedie", Gigi Becali (interpretat de Robert Emanuel), vine şi el în platou, mai ales că are o mică celulă în care o să apară în fiecare săptămână, pentru ca lumea să nu-l uite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici