"Trăieşte! ", de Radu Mihăileanu, la Festivalul de la Berlin (Video)

Filmul "Trăieşte!/ Va, Vis et Deviens", de Radu Mihăileanu, o coproducţie Franţa/Israel din 2004, va fi prezentat în cadrul secţiunii 10 Years Of The Panorama Audience Award a Festivalului de Film de la Berlin, informează variety.com.

112 afișări
Imaginea articolului "Trăieşte! ", de Radu Mihăileanu, la Festivalul de la Berlin (Video)

Regizorul Radu Mihăileanu (Imagine: Mediafax Foto)

Filmul "Katalin Varga", scris şi regizat de britanicul Peter Strickland, o coproducţie România-Marea Britanie-Ungaria, a fost selectat în competiţia festivalului, unde va fi prezentat în premieră mondială

Între cele 21 de titluri din competiţia oficială, "Katalin Varga" concurează cu pelicule realizate de cineaşti consacraţi, precum:

"Rage", de Sally Potter, cu Judi Dench şi Jude Law,

"The Messenger", (SUA), de Oren Moverman, cu Woody Harrelson şi Samantha Morton,

"Mammoth" (Suedia), de Lukas Moodysson, cu Gael Garcia Bernal,

"Cheri", de Stephen Frears, cu Michelle Pfeiffer,

"In The Electric Mist", de Bernard Tavernier, cu Tommy Lee Jones, şi "

Storm", de Hans-Christian Schmid, cu Anamaria Marinca.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici