Trasul cu arma în poligon, sportul care te relaxează. Vasile este manager şi se deconectează în acest fel săptămânal

  • Trasul cu arma în poligon câştigă tot mai mult teren în România
  • Vasile alege să practice acest hobby când vrea să se relaxeze după serviciu
  • Preţui unei sesiuni de tragere cu arma porneşte de la 85 de lei şi eşti asistat mereu de un instructor
1318 afișări

Eşti în căutare de adrenalină sau vrei să te deconectezi? Află că trasul cu arma în poligon este varianta aleasă de tot mai mulţi români în ultima perioadă. Dacă vrei să trăieşti şi tu senzaţii tari, nu trebuie să ai permis de armă pentru că eşti asistat mereu de un instructor.

Între pereţii antifonaţi cu căştile pe urechi, Vasile îşi găseşte relaxarea, după o zi încărcată la compania pe care o conduce. Pentru începători, „trasul cu arma e pură adrenalină”, spune Denisa, o altă clientă a poligonului. O şedinţă de tragere cu tot cu instructaj costă 85 de lei.

Vasile Zăpârţan, manager: Îmi place foarte mult să trag cu arma, este şi motivul pentru care vin la poligon periodic, o dată pe sămptămână.

Reporter: Dacă aveţi o zi mai stresantă, vă deconectaţi aici?

Vasile Zăpârţan: Da. Foarte, foarte tare!

„Vrei să te deconectezi? Trasul cu arma în poligon, este o variantă. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la explicaţiile instructorului şi să te concentrezi”, transmite corespondentul MEDIAFAX Raisa Humeniuc.

Denisa, clientă a poligonului: E o experienţă nouă şi de foarte mult timp mi-am dorit să fac asta. E o adrenalină, maximă, nu ştiu cum să o explic.

Horaţiu Popa, director poligon:  Sunt o grămadă de persoane care îşi petrec următoarele două ore, după opt ore chinuitoare la serviciu, la noi în poligon. La pistol costul unei şedinţe de tragere este 85 de lei, iar la armele cu ţeavă lungă, o şedinţă de tragere costă 150 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici