Turist american, amendat pentru că a intrat cu maşina Ferrari într-o celebră piaţă din Florenţa

Un turist american a fost amendat cu 500 de dolari pentru că a intrat cu maşina Ferrari în celebra Piazza della Signoria din Florenţa, potrivit CNN.

1029 afișări
Imaginea articolului Turist american, amendat pentru că a intrat cu maşina Ferrari într-o celebră piaţă din Florenţa

Sursa foto: Twitter

Americanul a condus un Ferrari Spider în zona pietonală din centrul istoric al oraşului Florenţa. Maşina înmatriculată în Elveţia a traversat piaţa care este în mod normal plină de turişti. În apropiere se află Galeria Uffizi, care găzduieşte unele dintre cele mai faimoase opere de artă din Italia.

Şoferul a fost amendat de poliţie cu 470 de euro, după ce verificările au arătat că nu avea actele necesare pentru a conduce în Italia.

„Verificările au arătat că şoferul în vârstă de 43 de ani avea un permis de conducere american care nu era conform cu convenţiile internaţionale şi nu avea permis de conducere internaţional sau traducere oficială. A fost întocmit un proces-verbal pentru că a parcat în zona pietonală, pentru că a condus pe sens invers şi pentru că avea permis străin neconform, amenda a fost în total de 470 de euro, pe care a plătit-o direct agenţilor", se arată într-un comunicat al municipalităţii din Florenţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici