Ultima postare pe blog a Mădălinei Manole: "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!"

În ultima postare pe blog, cântăreaţa scrie că noul său album a ajuns deja în magazine, material pe care a adunat 12 cântece, "fiecare având emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă".

337 afișări
Imaginea articolului Ultima postare pe blog a Mădălinei Manole: "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!"

Ultima postare pe blog a Mădălinei Manole: "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!" (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

În final, spune despre ea că "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!".

"Ascultă muzica, descoperă sufletul!

Hei, prieteni

V-am promis de ceva vreme un album nou şi o faţă nouă a site-ului!

Iată că a venit şi momentul concretizării acestor două promisiuni!"

Citeşte postarea integrală de pe blogul Mădălinei Manole pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici